Invitasjonen er klar.

Vi var i dag på Capralhaugen omsorgsbolig. Der er vi ca hver 2. uke, og lager vafler og kaffe til beboerne. Noe de setter utrolig pris på, og ikke minst noe vi setter utrolig pris på. Det er så hyggelig å se hvor glade de blir for å få servert kaffe og vaffel til bordet. Og når vi først står der slår vi av en prat. Ikke mye som skal til før man ser ett smil om munnen dems. Og det gir ett smil om vår munn også.

Vi starter dagen, med å lage røra. Vi får veldig mye skryt av beboerne, de synes vaflene er veldig gode. Og det er de. Ja, det er toro poser, men vi tar oppi en del kardemomme, også bruker vi havregryn. Anbefales så absolutt!!

Noen steker vaflene, andre setter ut syltetøy og rømme. Noen serverer kaffe og te. I dag hadde vi til og med fått fyr på peisen. Og det er rart hvor mye det gjør med ett rom når peisen står å brenner. Flammene danser, og lyser opp rommet med en fin sjarm. 

Kommunedirektør Kjeldstadli sammen med vår frivillige Wenche Andersen.

Borte ved peisen er det 2 sofaer, og der skulle snart kommunedirektøren sitte. Han var i dag på besøk på Capralhaugen, og da var han samtidig heldig å se oss i praksis. Han fikk først en rask omvisning, før han kunne slå seg ned med vaffel, kaffe og folket. Han var en meget hyggelig mann, og slo av en prat med de fleste i rommet. 

Dette var nok en givene dag. 

Senere samme kveld fikk vi en sms fra kommunedirektøren Erik Kjeldstadli:

Hei

Fint å se dere i praksis. Tydelig at det ble satt pris på. 

Hilsen Kommunedirektøren Erik Kjeldstadli

Alltid full fart på kjøkkenet.

Og ja vi blir satt pris på, og det ser vi. Og vi setter pris på dem å. 

Noen ganger glemmer vi de små gledene i hverdagen.

Og for noen er det en vaffel, en kopp kaffe, og noen å prate litt med <3 

Lykken er et vaffelhjerte!