Ragnhild fra Lyset, Juliet fra REMA 1000, Petter Uteligger, Pål fra REMA 1000, Warner og  Kathrine fra HP Norge

Julen nærmer seg med storm skritt! Og herregud så fort tiden går, den går egentlig fortere og fortere jo eldre man blir føler jeg. Litt skummelt egentlig.. 

Men over til julebordet igjen. Vi har planlagt julebordet i litt over 1 måned, alle fikk hver sine oppgaver å gjøre. Og det har gått veldig fint. Alle gjorde som de skulle, og litt ekstra. Veldig gøy å jobbe med så engasjerte mennesker. 

 

Den 27. november kl 18.00 startet julebordet vårt. Vårt 2. julebord. Men denne gangen var vi flere, vi var 30 stk ca. Fakler tent utenfor, lokalet pyntet med hjemmelagde tak lenker, bordet fult av snøfnugg og glitter, lys,og en liten grønn busk. Det var herlig julestemning i lokalet. Det var satt ut bordkort, og utrolig kult å se hvor god stemning det ble av å blande menneskene. Det hele ble en del forsinkelser fordi alle snakket med hverandre i starten, men det gjorde absolutt ingenting.

Kommunalsjef Morten Svarverud og Kommunalsjef Grete Syrdal holdt en flott tale. 

Vi startet det hele med en kort velkomsttale, også satte vi i gang med å spise. Maten ble i dag laget av Lærlingekompaniet. Og den kunne seriøst ikke smakt bedre. Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, medisterpølser, potet, surkål, rødkål og saus. 

Nydelig mat.

Nydelig var det. Og for mange var dette årets første julemiddag, så det skal godt gjøres å slå denne. Etter maten kom riskrem. Jeg som ikke liker det måtte ta noen skjeer å smake, ikke helt min greie dessverre, men alle andre sa den var rå god.

Lærlingekompaniet, tusen takk for super hjelp.

Etter nydelig mat og dessert, var det Ragnhild og de berømte filmene.  Hun hadde satt sammen film fra Rema 1000 og alt vi har fått av dem. Og det er ikke lite!En film om HP Norge, og Pc’ene vi har fått.  Også en film og bilder av alle deltakerne, og aktivitetene vi har vært med på gjennom året.

Vi delte samtidig ut noen gaver til sponsorene våre, takkekort og gavekort. Ikke ett hvilket som helst gavekort, men ett gavekort der vi står dem til tjeneste hvis de en dag skulle trenge hjelp til noe. Også fikk de en Lyset i hverdagen kalender, med bilder.

En stor takk til Eirik Myrvang i Ausland Oslo outdoor som har tatt oss med på tur.

Videre den kvelden så skulle det deles ut kåringer for Lyset’s mest positive, mest sosiale, best oppmøte og presis, og den som har utfordret seg mest i løpet av året. 
Det var ikke bare deltakerne som stemte på hverandre, men også noen av de ansatte og andre «voksene» vi ser ofte. Så det ble vel en rettferdig kåring.

Etter denne utdelingen fikk alle deltakerne en gave hver, og vi fikk egentlig beskjed om å vente til jul, men det klarte ikke jeg, så jeg åpnet den med engang. Og ut kom den flotteste regnjakka, og en nydelig ullgenser. Akkurat hva vi har sagt vi trenger. Kommer så godt med på turene vi er på hver onsdag. 

Diplomer overrekkes til flotte og engasjerte deltakere.

På arrangementer for tiden så er det så kult med kahoot, og det er faktisk ganske kult å. Det er spørsmål på skjermen også svarene på mobilen foran deg. Man deler opp i lag, også er det om å trykke fortest på riktig svar. Anbefales absolutt!! Veldig morsomt, og får i gang god stemning i rommet.   

Tidligere i sommer var vi på tur med en fotograf Tarjei Krogh, og det ble tatt masse kule bilder. Og noen av disse bildene hadde Ragnhild rammet inn i stor ramme, og ga til deltakerne som var med den dagen. 

Blomster og gavekort til vår alles Aleksander.

Det var også avslutning for en av de ansatte i kveld, vår kjære Aleksander hadde sin siste dag i dag. Så vi hadde laget en bok til han med bilder, minner, rim, og gode ord. Lykke til på ferden, og håper du tar turen innom en dag.

 

Klokka begynte å nærme seg slutten, men før vi skulle avslutte, skulle Endless opp å synge noen låter. Og en av Låtene var vår kjære fine: Lyset i Hverdagen. 

Petter ble takket for sitt engasjement i Lyset i hverdagen.

Låtene tok slutt og folk begynte en etter en å dra hjemover, og vi begynte å rydde lokalet.

Tusen takk  til alle som møtte på julebordet. 
Tusen takk til alle sponsorene våre.

Tusen takk til Bærum sport klubb for lokalet.

Tusen takk til Lærlingekompaniet for super god mat.

Tusen takk til Endless for underholdningen.

 

Og alle dere andre som gjorde kvelden helt perfekt!